Mamyčių klubas
RU
LV

Pastojimas su spirale (7)

koallita 31.03.12 23:03:48
Pasidariau testa....ir vel neaisku, linija, vos vos imanoma pamatyti, tai va, at cia testas nekoks, ar kaip suprasti, vis vien daug klausimu, o kadangi gyvenu ne lt, tai cia pas ginikologa reik laukti puse metu, tik jeigu turi pazyma nuo seimos daktaro, kad laukies, tik tada, gali gauti siuntima greiciau, ir vis vien ne anksciau 3 men, venu zodziu, nezinau, ka ir galvoti, palauksiu dar savaite, ir paziuresim, kas bus

astripaprika 31.03.12 18:53:29
mano drauge irgi su spirale pastojo, tai pat db turiu sesute :) nes mano mama irgi su spirale pastojo :D

volunge 31.03.12 17:38:04
Labas, as klausiau savo ginekologes, kiek ji turejo atveju, kad paciente pastotu su Mirena spirale. Sake, kad jos kolege turejo viena tokia paciente. Man to uzteko, miegu ramiai :D Karts nuo karto pasitikrinu, ar spirale neiskritusi. Jeigu neramu, pasidaryk testa, nueik pas gydytoja, kad patikrintu, ar spirale taisyklingoje padetyje.

koallita 31.03.12 14:56:40
nesu tikra ar pastojau, dar nei testo, nieko nedariau, tiek, kad veluoja, bet girdejau, kad 20 savaite, yra labai pavojinga

kira 31.03.12 10:34:34
sveika,taip kartais pasitaiko,kad ir su spirale pastoja, bet jei pastoja ir nori gimdyti tai spirales nesalina ji lieka iki gimdymo

kotryna91 31.03.12 00:44:49
tikrai girdejau neviena nutikima kai spirale iskrenta slapinantis ir moteris nejaucia kad issitrauke su tamponu ir kad ir spiralei esant galima pastot jei yra abejone zigiuok pas gydytoja

koallita 30.03.12 23:54:55
Sveikos, as turiu, gan suktu klausima, del spirales, ar kas buvo su ja pastojas, ir kokios pasekemes,o gal ka girdejot, labai reikia,aciu