labutis visoms
taigi prabilote apie jautruma ir irzluma.zinokite man tai trecias nestumas bet hormonai siauteja
negailestingai.vyras negali susitaikyti su mano nuotaikomis.ano kad tureciau susivaldyti nes ne pirmas
kartas .energijos si nestuma visai neturiu.nedirbu sedziu namie o jauciuosi issekusi labiau uz visus.
jau laukiu nesulaukiu jegu antpludzio nes pati sau nebepatinku.
o apie metus tai man 29.linkejimai visoms ir iki.
ir man tas pats . bet jau praeidineja, jau man trecias menesiukas ir viena savaitele beveuk, tai kaip sakoma turi atsirasti energijos. na nezinau ar as jos turiu...bet irzlumas pasitrauke, o jautrumas nei kiek, ziuriu ka per tv liudno , apsiverkiu. na lengva mane pravirkdyti
Na jus apie savijautas kalbat, o as noreciau apie emocijas prabilt. Kaip jus jauciates??
Man va su tuo tai tikrai sunku. Jauciu niekad dar tokia irzli, uzsiplieskianti del smulkmenu nebuvau. o tik kas, iskart asaros kaupias ir negaliu suvaldyt. Oj kencia mano mylimasis... ir paciai nuo to negeriau, bet rodos su savim nieko negaliu padaryt. Ypac vakarais po darbo kai bunu pavargus. aisku ir nuovargis, ir ta kaip as sakau sutrikus emocine pusiausvyra dadeda savo..
o kaip jums?
sveikos, labai faina kad prisijunget, bus idomu paplepeti, ir pasidalinti patirtimi, kas ja jau turi elvra, svarbiausia nesinervuoti, aisku sunku, ir pamatysi, viskas bus gerai, ir galvok apie gera... man taip pat jau trylikta savaite
sveikos, labai faina kad prisijunget, bus idomu paplepeti, ir pasidalinti patirtimi, kas ja jau turi elvra, svarbiausia nesinervuoti, aisku sunku, ir pamatysi, viskas bus gerai, ir galvok apie gera... man taip pat jau trylikta savaite
labutis visoms,
jungiuosi prie jusu gana nemazo rato.man 13 savaciu trecias nestumas.jausiuosi neblogai
neskaitant puolancio rytinio pykinimo.jau buvau echoskopijos taip faina matyti kas pilvelyje
auga
Sveikutes, as taip pat noriu prisijungti prie jusu mums 11 savaiciu Jauciuosi nekaip jau visas men. neinu i darba ir ligonineje jau teko keleta dienu praleisti kasdien skauda pilveli, labai tikiuosi, kad viskas mums bus gerai...
as taip pat dyrbu kai ilgiau padyrbu tai pilveli paskausta, vis ne namuos, kada nori tada priguli... siandien einu pas daktara, sverimams matavimams dar ten pilva spaudines sake, nu cia db galvoju, taigi nera gerai ta pilva maigyt bet jie zino ka daro ryt reikes vaziuoti ziedu uzsisakyti, ir kazka nusipirkti sau, nes jau i kelnes nebeilendu dar ilendu, bet jau spaudzia siek tiek pilveli, o tas yra negerai ... tai vaikstau saga atsisegus, kai dzinsus uzsidedu as pati tai kudute net 50kg nesveriu , uztat man matyt jau bet va pries savaite sveriau tai jau 53 kg
As pati siaip esu stambi, ir pilvuka visad turejau, bet turiu iproti ji i traukti, o dabar deja, bet jo itraukti negaliu, tai ir pupso.. Kolkas visi matyt galvoja, kad vel sustorejau .. xixixi
Praeis bailiuke, tie pykinimai, ir tikekimes labai greit mane labai supykina visokiose Norfose, Maximose kur pagaminti jau patiekalai buna, pusfabrikaciai, tai rodos ir atpilsiu iskart... tai stengiuos ten neit. O siaip tai ramu, gerai jauciuosi, saugau save ir mane saugo domiuosi viskuo, skaitineju, va i kursus uzsirasiau apie nestuma ir gimdyma, vestuves planuojam, ir zinoma dirbu ( o tai labai vargina.. )
man tai per kelias dienas isaugo pilvukas, nebuvo nebuvo, o patikekit, dabar jau yra, toks dar nedidelis aisku, bet jau toks apvalumas matosi net, ir itraukt jau neitu