labas mamytės, tai jums gerai kad jūsų mažyliai ramus, manasis tai biški kelia vis balsabet šiaip yra pasidares ramesnis.O kodėl tu vaiva duodi savajai duodi daugiau vitamino D?
zinok jokiu pokyciu, jau daviau 4 dienas, nieko, dabar net uzmiega nakciai pati, seniau reikedavo glostyti, kazkaip tikrai kol kas nematau pasikeitimu, matyt rimtai truko, o del taves tai dziaugiuosi, kad viskas susitvarke
vaivita, o kaip tavo sarunytei nuo 6 lasu vit. d? neskauda pilvuko? as tai kelias dienas visai nedaviau, tai buvo gerai, o vakar pietums 2 lasiukus daviau, tai visa miela nakti praverke teko net mama nakti issikviest, nes man nuo nemiegojimo labai spaudimas krenta
beje, mano kate labai gerai zino komanda "negalima", tad jei kazka daro negerai, pasakau jai ir nueina. drauge kazkada su metinuke mergyte buvo atejus, tai kate gulejo, mergyte vietoj paglostymo sere katei, tai ta snypsdama nubego, bet neliete vaiko. turbut nuo paties gyvuno daug kas priklauso, nes kita drauge privalejo atiduot savo katina - kakojo vaiko lovyten, o nubaustas ir i batus, ir i patalus pridarydavo, ir vaika letenom apmusdavo
pirma menesi po gimdymo kate gyveno pas tevus, po to parsivezem. kadangi ji siamo (kaip zinia, labai pavydzios ir kerstingos buna... zinoma, ne visada ), tai is pradziu bijojau del vaiko. bet mes turim 3 kambarius, tai kate buna viename, o mes su vaiku kitame. vakarais, kai vaikas uzmiega, nueinu pas ja ilgesniam laikui, kad galetu murkti man, tai jau netgi priprato sitaip ir jei nenueinu laiku, tai tada pradeda kniaukt. siaip buvau vaika prikisus, tai tik apuoste, bet nieko nedare. tik labai jau megsta isirausti i manosios vezimeli
klausyk, laurora, o kaip suderinai leliuka ir kate? aktualus klausimas, nes pussesere tuoj gimdys ir turi kate, zinau, kad kates labai pavydzios? kaip issprendei sia problema?