Mamyčių klubas
RU
LV

Kursai nesciosioms? (25)

witii 30.03.10 15:15:25
mamytes is klaipedos bukit tokios geros ir pasakykit kur klaipedoj wyksta nesciuju kursai o tai google nieko neranda :P

vilencija 17.03.10 19:45:07
Va pareklamuosiu, kad Siauliuose nuo kovo 29d bus organizuojami kursai teveliams apie nestuma, gimdyma ir vaiko prieziura.
Svečias
sigut 10.03.10 00:13:45
Labuks mamulytės :) O man taip ir neteko lankyti kursu kai dar buvau nėščia. Bet užtat radau labai gerą knygą apie žindymą. K.Vitkausko „Nepakeičiamas kaip motinos meilė“. Parašyta vaikų gydytojo, dirbančio ir poliklinikoje ir ligoninėje su kūdikėliais. Viskas labai išsamiai ir suprantamai surašyta. Matosi, kad autorius tikrai išmano tuos reikalus ne tik teoriškai bet ir iš dideles praktikos. Labai tvirtai jaučiuosi ją perskaičiusi; paisau jo patarimų ir viskas puikiausiai sekasi. Mano Jonukui dabar ketvirtas mėnesiukas ipusėjo, viskas liuks! :) Nuoširdžiausiai patariu įsigyti, kol dar yra knygynuose, nes buvo išleista 2009. Tikrai verta!

kristullia 08.03.10 19:00:27
http://www.sos03.lt/Nestumas_ir_naujagimis/Gimdymas/Tarpvietes_ir_gimdymo_taku_plysimai_gimdant

Kad ir paveluotai, bet stai mamyte, radau idomu puslapiuka, kur parašyta viskas apie tuos plysimus ir kirpimus, o labiau isigilinusios pamatysit kad cia daugybe idomiu straipsniu :)

http://www.sos03.lt/Nestumas_ir_naujagimis/Gimdymas/Tarpvietes_ir_gimdymo_taku_plysimai_gimdant

bailiuke 03.03.10 10:01:35
o kur kaune vyksta gal kokie neblogi kursai, parasykit ?

divka 02.03.10 19:10:01
mes lankėm Šėmetos kursus .jie vyksta tiek vilniuje tiek kaune.esu nepatenkinta.daug kainuoja, bet ko reikia neopasako.viską gali ir internete rasti.ypač pasigedau informacijos apie žindymą ir pan.Daugiau tikrai neičiau.

daivute 02.03.10 17:15:15
kai laukiausi sunaus pries 6m su vyru abu buvome kursuose vasario 16 gatveje labai patiko.viena is pamokeliu vede gyd Anuzus.buvo super.

vilencija 02.03.10 16:22:43
dropke, o ar viena ejai ar su vyru?
uzsiregistravau irgi i tuos kursus Nestumas ir gimdymas ir mastau ar vienai ar kartu eit.. ?

loretyte 04.11.09 20:18:46
Siauliuose yra pasirinkimo nemokamuose kursuose, plius dovaneles ivairias gauni, gal kas zinot Klaipedoje vykstancius tokius kursus? Kiek ziurejau kainos nerealios kursu :)

dropke 16.10.09 16:43:18
buvau tuose Mamu akademijos kursuose :) Kazkaip nestumas ir gimdymas vadinosi berods.. labai patiko,daug informacijos kurios tikrai nera internete. Viska parode, net kaip gimdymo metu kas vyksta, turejo zaislini kudiki, pasake viska realiai ka i ligonine atsivezti, atsake i visus kilusius klausimus, tarkim del to didelio pripuciamo kamuolio, kuris lb gerai pries gimdyma saremiu metu :) papasakojo ir parode ka daryti vyrui per saremius ir gimdymo metu, kaip laikyti moteri, kur spausti ir pan. papasakojo daug realiu pavyzdziu, parode Siauliu GN nuotraukas, supazindino su gimdymo palatom. Aisku papasakojo kai ka, ka ir taip zinojom, bet kuo daugiau info tuo manau saugiau jautiesi :) beje dar ir dovaneliu gavom :) ir viskas nemokamai :)

sandriux 26.09.09 13:44:58
as manu kad nieko gero tie kursai anksciau tokiu nebudavo ir buvo gerai o db sugalvojo kaip kur pasipelnyti...jug bd internete,spaudoj,pas daktaru nu visur pilna informacijos ir kam tie kursai kazkaip jei nemokami tai gal eiciau ten, kad veikti butu ka ir su kuo susipazinti, bet seip kazin ar ten ka pasako ko nezinai :)

agneee 25.09.09 21:28:18
as tai ejau, bet nieko nezinomo neisgirdau :) tikejausi geriau :)

giedre 10.09.09 13:48:07
aciu uz adresiuka kur galima siauliuose i tokius kursus nueiti, butinai reikes nueiti :D

rimmma 07.09.09 13:07:58
siauliuose organizuoja nemokamus kursus nukas adresu "Mamų akademija" Gardino g.23, Šiauliai bet pries tai reikia uzsiregistruoti nukas.lt tinklapyje. tikrai labai idomus kursai daug informacijos tik labai gaila kad tik kelios temos yra :( pati visus isklausiau ir likau labai patenkinta :) paskui dar yra kursai nemokami vasario 16-osios g. bet i viena nuejau nepatiko nes nieko gero ir naujo nesuzinojau tai ir nebejau i kitus.
Svečias
tauskalyte 07.09.09 08:09:46
Kėgelio pratimai besilaukiancioms :)

http://www.zebra.lt/lt/moterims/mamoms/nestumas/Kegelio-pratimai.html

giedre 21.08.09 19:46:18
tai vieni is tu pratimu tai hegelio ar kaip ten vadinas?
Svečias
niekas 18.08.09 18:48:22
as su pirmutine mergaite suplisinejau,randas didziausia ant maksties,o su kitais dvejais tai nieko ,,

braskute 18.08.09 18:21:53
Eli, turi stiprinti dubens raumenis ir plysimu nebus.Yra internete manau tie pratimai, tik reikia panarsyti ir tikrai rasi.Ir tiek nesijaudink, viskas bus gerai:)

eli 17.08.09 20:56:47
niu ir man nepavyks i tokius kursus... o gal kas lanket? gal galit patart kaip islaikyti kuo ilgiau nestumiamt paskutinius saremius kad nebutu plysimu ? nes sita patirti jokie kursai neperteiks, o daugiau is tu kursu mazai naudos, praktika ijungia lakia vaizduote ir verties per galva :) ir gaunas.

lynce 17.08.09 10:56:59
as ir nejau man tai pat siule
1 2 »