Kiekvienam skirtingai gi atrodo... Vieniems jos patinka, o kitiems - nesamonė... Aš tai be galo patenkinta Jau metai su viršum naudojame ir viskas liux, nei genda, nei pabodo dar
Mes Vėlykoms svečiavomės pas mano artimuosius, tai skanios duonytės priragavom ir patys nutarėm įsigyti duonkepę gal kuri pirkot už iki lipdukus? ar verta ją įsigyti?
Štai vienas mano mylimiausia... keksiukas
4 kiaušiniai, 8-10 šaukštai cukraus, truputėlis druskos, ir miltų tiek, kad tešla būtų kaip biskvito, na kietesnė nei blynams. Sviesto ar margarino 100g, razinu 100g, ir viska išmaišom atskirai, tik tada sudedam į duonkepę Tada nustatau aš 12 programą ir kepu 1h.30min
Turiu ir aš duonkepę , prisirinkus receptų nemažai . išbandžius irgi jau nemažai . man skanu , dukrai irgi kartais valgo . O va vyras nelabai , tai kažkaip retai dabar ir kepu . Bet šiaip labai gerai tešlai maišyti ir kildinti
Jo jo Ten viską galima kept, mes paskutiniu metu net duonos nebeperkame, bet patys išsikepame ir duoną ir batoną, o ir keksai kokie.... Tikrai nuostabus dalykėlis Ir atsiperka žinokit, na bent mums jau atsipirko
geras dalykelis ta duonkepe,tik as jos neturiu,mano dvi drauges turi tai dziaugias,ten ne tik duona gali kepti bet ir tesla maisyti bei kildinti,kokiom bandelem ar ceburekam